Trädgårdsskötsel

Börjar trädgården ta överhanden? Lugn, vi har alla trädgårdsmaskiner du behöver för att ta tillbaka makten. Vi har gräsklippare och all annan trädgårdsutrustning du kan tänka dig, allt för att din trädgård ska grönska och blomstra som du vill. Du hittar grästrimmers, spadar, komposter och jord.

När vintern slår till på riktigt med snöfall och snöyra är det lätt att hålla gården framkomlig med hjälp av en snöslunga från oss. Vi har även spadar och andra typer av snöskyfflar.

Uteplats

Vi gör det lätt för dig att njuta av fritiden. Vi hjälper dig att skapa uterum helt enligt dina önskemål, allt från enkla sommarrum till exklusiva vinterträdgårdar, lika ljuvliga året om. För dig som vill göra extra fint på uteplatsen har vi dessutom ett stort urval av marksten, murar och andra prydnader för trädgården.

När trädgårdsarbetet är avklarat är det tid för njutning. Vi har gas- kol- och elgrillar för dig som tycker att grillat är godast. Givetvis hittar du också grillkol, tändvätska, gas, grillredskap och övriga tillbehör hos oss. Allt för matlagning utomhus hittar du i Trädgård & Marin-huset.

För dig som vill skapa ditt eget krypin erbjuder vi även mindre stugor och bodar i lättstock. Ute på vår parkering finns en utställning med några modeller – många fler finns att beställa. 

Leverantörer

Vi har öppet

Byggvaruhuset

Vardagar 7-18, Lördagar 9-15

Trädgård & Marin

Vardagar 8-18, Lördagar 9-15