Bygg

Vi har allt byggmaterial du behöver i vårt välfyllda bygglager. Från skruvar och spikar till tak, fönster, dörrar - och allt däremellan. För dig som planerar att mura och gjuta finns mängder av material att välja mellan. Du är också välkommen att botanisera bland sortimentet i vår virkeshall. Vi erbjuder dessutom system för dränering och avlopp samt fäst- och fogbruk för både kakel och klinker. Bland annat.

Har du problem med att få hem allt byggmaterial? Låna i så fall ett av våra lånebilsläp, det är gratis! Mot en mindre avgift kan våra lastbilar även transportera hem inköpen åt dig.

Fråga oss om det är något du undrar över, vi ger gärna tips och råd!

Verktyg & skyddskläder

Bra verktyg gör halva jobbet. Vi erbjuder högklassiga och hållbara handverktyg och maskiner. Välkommen in och bekanta dig med dem i vår säljhall.

Det är också viktigt att skydda sig i arbetet. Bra skyddsskor och -kläder är en billig försäkring. Vi erbjuder ett komplett sortiment av all utrustning du kan använda för att skydda dig i förebyggande syfte. Om olyckan ändå skulle råka vara framme har vi även hjälputrustning i sortimentet.

Leverantörer

Vi har öppet

Byggvaruhuset

Vardagar 7-18, Lördagar 9-15

Trädgård & Marin

Vardagar 8-18, Lördagar 9-15