Byggkonto

Handlar du ofta på Byggvaruhuset? I så fall rekommenderar vi att du öppnar ett byggkonto och blir kreditavtalskund hos oss.

STAMKUNDSRABATT

I kundavtalet ingår fasta rabatter som är kopplade till ditt kundnummer och färdigt inmatade i vårt kassasystem. Du visar bara ditt kundkort när du handlar så får du automatiskt ditt nettopris. Det gäller oavsett om du betalar direkt eller skriver upp varan på faktura.

Tänk på att rabattprocenten varierar mellan olika varugrupper. Vissa varor är redan nettoprissatta i butiken, på dessa ger vi ingen rabatt. Normalt ger vi heller ingen rabatt på kampanjvaror.

Vänligen observera:

Om vi inte får din betalning senast på förfallodagen finns det en risk för att ditt kundkort/kreditavtal dras in.

I normalfall fakturerar vi varje vecka på tisdagar. Undvik gärna fakturering av mindre belopp. Observera att om beloppet på fakturan understiger 50 euro tillkommer en faktureringsavgift på 5 euro. Vid små inköp är det därför bättre att betala kontant eller med bankkort.

Vi beviljar endast bytesrätt och kreditering om du kan visa kassakvitto, forsedel eller fakturakopia för försäljaren. Observera att du inte kan returnera varor som är beställda direkt från leverantören, det vill säga varor vi själva inte håller i lager.

ANSÖK OM BYGGKONTO

Ansök om byggkonto genom att fylla i blanketten nedan och lämna in den till oss på Byggvaruhuset.

Vi har öppet

Byggvaruhuset

Vardagar 7-18, Lördagar 9-15, Söndagar 10-14 (5 maj - 16 juni)

Trädgård & Marin

Vardagar 8-18, Lördagar 9-15, Söndagar 10-14 (5 maj - 16 juni)