Kök, badrum & husgeråd

Kök & Badrum

Vi har inspirationen för dig som renoverar, bygger nytt eller helt enkelt har tröttnat på ditt gamla kök eller badrum. Besök vår utställning eller boka en tid hos våra kunniga försäljare – de hjälper dig med goda råd och praktiska lösningar. Vi erbjuder högklassiga kök samt fina badrum i en mängd utföranden. 

Badrumsmöbler – Dusch – Duschvägg – Badkar – Toalettstolar – Tvättställ – Handdukstorkar – Speglar – Spegelskåp – Kakel – Klinker – Våtrumsskivor

Kök och luckor från Marbodal i klassisk, modern eller lantlig stil – Knoppar & Handtag – Bänkskivor – Kakel – Mosaik – Köksskivor 

Förvaring

Förvaring kan vara A och O för att underlätta livet – hos oss hittar du småförvaring, garderober och Elfa-system.

Klädförvaring i sovrum & hall – Förvaring till barnrum, garage, förråd eller kontor – Förvaring till kök & tvättrum

Värme

Vi har kaminer för att hålla hemmet varmt och alla tillbehören du behöver för att sköta om din eld, vi har även bastuspisar och allt du behöver för att ta ett härligt bastubad.

Gjutjärnsspis – täljstensspis – kamin – bastuspis för vedeldning & med el

Husgeråd

I vår välfyllda husgerådsavdelning hos Trädgård & Marin hittar du allt som behövs för att göra matlagningen lustfylld. Här finns allt från köksmaskiner, köksredskap och andra hushållsprodukter av högsta kvalitet till knivar, grytor, kastruller och stekpannor. För dig som vill duka med nytt och fint har vi porslin, bestick, glas och bordsdukar. 

Stekpannor & Kastruller – Knivar & Skärbrädor – Hushållsapparater – Porslin – Glas – Bestick – Matförvaring

Leverantörer

Vi har öppet

Byggvaruhuset

Vardagar 7-18, Lördagar 9-15, Söndagar 10-14 (5 maj - 16 juni)

Trädgård & Marin

Vardagar 8-18, Lördagar 9-15, Söndagar 10-14 (5 maj - 16 juni)